základní informace o zubních implantátech a kde nás najdete?

Co to jsou zubní implantáty Praha a k čemu slouží?
Je to náhrada pravých zubů. Jsou to malé šrouby z titanu. Ten se dává do kosti a na šroub se nacementuje korunka. Je to umělá náhrada kořene zubu, kterou je nutné pevně zakotvit do kosti a poté se na něho dává korunka. Není vhodná pro pacienty, kteří berou kortikoidy, kteří jsou po některých onkologických onemocněních, nebo trpí například cukrovkou atd. ale takových případů je většinou dost málo. Dál je důležité, zda je pro implantát dostatek kosti, problém může být, když jsou zuby příliš u sebe. Oproti protéze ho nemusíte nijak vytahovat z úst a čistit.

zákrok při nasazování implantátu

Nejprve se dělá CBC vyšetření, pomocí kterého se zjišťuje, jaká je nabídka kosti, zda je dostatečná šířka a výška kosti, tak aby se implantát vlezl do kosti. V průběhu zákroku používáme zvětšovací pomůcky, buď lupové brýle, nebo operační mikroskop. Samotný zákrok není nijak bolestivý, před zákrokem se dává dostatečné množství anestezie. Poté probíhá přístup ke kosti, následně se zavede implantát, nebo implantáty, následně vše zašijeme a necháme hojit. Doba hojení je různá. Po době hojení se zavádí korunka. implantát je nutný kdy nám nechybí jen část zubu, ale celý zub včetně kořene. Výhodou je pohodlí, zachování kosti a zdravých zubů, není nutné obrušovat ostatní zuby. Léčebná fáze trvá většinou 4-12 týdnů. Implantát vydrží několik desítek let.

implantát

Z čeho se implantát skládá?
Implantát je hmoždinka zašroubovaná pevně do kosti. Do vyvrtaného otvoru v kosti vložíme implantát (hmoždinka), na který se našroubuje umělý pilíř, který propojuje implantát s korunkou na to se následně upevní https://www.schrack.cz/eshop/uchyt-profilu-glenos-alu-recessed-2ks-upevni-2m-li213529.html keramická zubní korunka. Tímto je nahrazen celý zub. A tyto služby vám můžeme nabídnout právě my. Používáme korunky s maximální biologickou kompatibilitou. Jsme protetická stomatologie Praha. Tyto služby také poskytujeme v Mělníku a Horních Počaplech.