Výběr kočárku může chvíli trvat

Kočárků je na trhu opravdu obrovské množství. Každý výrobce vyrábí několik druhů, a každý má jiné vlastnosti. Ideální kočárek neexistuje, ale existují kočárky, které budou splňovat vaše očekávání a nároky. Každý potřebuje od kočáru něco jiného. Někdo potřebuje pevnou konstrukci, další rodiče ocení velká gelová kola, kterou projedou i lesem, a někomu záleží jen na tom, aby vybrali designový kočárek na procházky do města.

žena s kočárkem

Víte, jaký typ kočárku lidé vybírají velmi často?
Možná budete patřit do této skupiny rodičů. Mnoho jich vybírá kočárek trojkombinace https://www.maxim-kocarky.cz/kategorie-produktu/kombinovane-kocarky/trojkombinace/
, protože za nízkou cenu získáte čtyři věci.

  • Podvozek
  • Hlubokou korbu
  • Sportovní nástavbu
  • Autosedačku

Mnoho lidé volí právě trojkombinaci, protože získají tzv. Hodně peněz za málo muziky. Jde v podstatě o dva kočárky v jednom a navíc máte dítě v čem vozit a nemusíte řešit nákup autosedačky. Jestli hledáte taky kočárek pro svoje miminko, můžete si vybrat z velkého množství typů, které u nás najdete. Je z čeho vybírat – máme levné kočárky s cenou do 10 tisíc Kč i kočárky vyšší kvality s vyšší cenou. Záleží jen na vás, jaký kočárek potřebujete a co od něj vyžadujete a očekáváte.

Nejlepší je ho zkusit osobně
Na našem e-shopu si sice můžete prohlédnout kočárky, ale lepší je přijet jej vyzkoušet osobně. Na místě uvidíte, jak se kočárek skládá, jak je velký a vysoký. Většina kočárků má bohatou výbavu, která vám usnadní péči o miminko. Patří sem

– Taška
– Síť proti hmyzu
– Pláštěnka
– Držák na pití
– Některé kočárky mají v ceně i slunečník

šedý kočárek

Dbejte na to, aby byl vybraný kočárek komfortní. Prohlédněte si, zda má odvětrávání na hluboké korbě i na sportovní verzi. Prohlédněte si délku nánožníku a podívejte se, jak moc jde sklopit stříška či položit opěrka. Pozornost věnujte i typu brzdění. Možná vám to přijde jako samozřejmost, ale jsou to základní věci, které dělají kočár dobrým.